barta glas
barta glas | minimal GLAS design

A BARTAGLAS KFT. HONLAPJÁRA VONATKOZÓ JOGI NYILATKOZAT

A BARTAGLAS KFT. HONLAPJÁRA VONATKOZÓ JOGI NYILATKOZAT

A www.bartaglas.hu honlapra vonatkozó jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a Bartaglas Üvegtechnikai Kft. (Bartaglas Kft.) kizárólagos tulajdona, azok rendelkezése, illetve szerzői jogi védelem alatt áll.

A honlapon megjelenített információkat a Bartaglas Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A Bartaglas Kft törekszik a honlapon található adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmilyen szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége, érvényessége vagy teljessége tekintetében.

A Bartaglas Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal látogatója annak tartalmát kizárólag személyes, nem üzleti célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra részben vagy egészben történő másolása, terjesztése, használata vagy közzététele tilos.
A
Bartaglas Kft. nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, Bartaglas Kft.-n kívülálló okból történő megváltoztatásáért.
A
Bartaglas Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért.
A
Bartaglas Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos e honlaphoz bármilyen internetes kapcsolódást (linket, hivatkozást) létrehozni.
A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A
Bartaglas Kft.  fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

Vissza az előző oldalra

barta glas
Termékeink: LÉPCSŐK, ÜVEGOLDALAKKAL, ÜVEGLAPOKKALÜVEGBETÉTES KERÍTÉSEKTÜKÖRFALAK TÜKRÖKKÜLTÉRI ÜVEGKORLÁTOK, KÜLÖNBÖZŐ KIALAKÍTÁSSALBELTÉRI ÜVEGKORLÁTOKFRANCIA ERKÉLYEKKERET NÉLKÜLI AJTÓKÜVEG NYÍLÓ AJTÓK, ÜVEG TOLÓAJTÓKTERASZLEFEDÉSEK BIZTONSÁGI ÜVEGEKKELKONZOLOS VAGY LESZORÍTÓLÉCES ELŐTETŐKFÜGGESZTETT ELŐTETŐK BIZTONSÁGI ÜVEGGEL