barta glas
barta glas | minimal GLAS design

ZUHANYKANOK ÉPÍTÉSÉVEL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK

Az üvegből készülő keret nélküli zuhanykabinok higiénikus és esztétikus megoldást jelentenek, azonban fel kell hívnunk figyelmüket pár „apróságra” melyek a használat során jelentkezhetnek.

 

 Információs lap a zuhanykabinok beépítésével és használatával kapcsolatban

  

A zuhanykabin csapódó víz ellen véd és nem akvárium

Ez azt jelenti, hogy a kapcsolódási pontoknál, a vízzáró profilok és a burkolatok találkozásánál lehetnek víz kifolyások. A zsanérok forgáspontjai nem merev szerkezetek, hanem az ajtó nyitását szolgálják, tehát a ezeken a helyeken is lehet minimális vízkilépés.

 A burkolás minősége meghatározza a vízzárás lehetőségeit

A burkoló anyagok, illetve burkolói munka minősége nagyban befolyásolja a vízzárás lehetőségeit. 

Gyakran előforduló hiba, hogy a zuhanytálca, vagy a padlózatból kialakított  burkolat nem a megfelelő irányba - tehát nem a lefolyó irányába lejt. Problémát jelenthet egy-egy „mélyebb” csempefúga, vagy ferdén leragasztott járólap is.

 Olcsó húsnak híg a leve!

 A piacon található vasalatok árai között nagy a szórás - az árak tükrözik az adott szerelvények minőségét. Ez nem azt jelenti, hogy egy olcsóbb vasalat nem felel meg a célnak, hanem azt, hogy az ilyenekkel szemben ne legyenek túlzott elvárásaink.

 Természetesen vannak prémium termékek, melyek konstrukciójuknál és anyagminőségüknél fogva jobbak, de ezek árai is magasabbak.

 Döntése előtt kérjük tájékozódjon, hogy zuhanykabinja hiányosságai ne érjék Önt hidegzuhanyként!

 

Vissza az elz oldalra

barta glas
Termkeink: LÉPCSŐK, ÜVEGOLDALAKKAL, ÜVEGLAPOKKALÜVEGBETÉTES KERÍTÉSEKTÜKÖRFALAK TÜKRÖKKÜLTÉRI ÜVEGKORLÁTOK, KÜLÖNBÖZŐ KIALAKÍTÁSSALBELTÉRI ÜVEGKORLÁTOKFRANCIA ERKÉLYEKKERET NÉLKÜLI AJTÓKÜVEG NYÍLÓ AJTÓK, ÜVEG TOLÓAJTÓKTERASZLEFEDÉSEK BIZTONSÁGI ÜVEGEKKELKONZOLOS VAGY LESZORÍTÓLÉCES ELŐTETŐKFÜGGESZTETT ELŐTETŐK BIZTONSÁGI ÜVEGGEL